Вафлі з м’ясом
- 500 г фаршу, 4 вафельні коржі або порційні вафлі, 1 цибулина, 2 плавлені сирки або 150 г твердого сиру, 4 яйця, 50 мл молока, сіль, перець, 3 ст. ложки борошна, 0,3 ч. ложки розпушувача, олія.
Із фаршу, 1 яйця, тертої цибулі і тертих плавлених сирків, солі і перцю зробити фарш. Намастити ним фафлю, накрити другою вафлею, притиснути, залишити на 10-15 хв. Вмочувати у яйця, збиті з молоком, борошном і розпушувачем, і смажити з обох боків на олії.
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу