Сирники з полуницею. Подвійне задоволення

Смачні, ароматні, по-літньому свіжі сирники з полуницею прикрасять будь-який стіл. Сирники виходять ніжними і з полуничною начинкою.

Сирники з полуницею

400 г сиру, 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка манної крупи, ванілін, а також: полуниця, 1–2 ст. ложки борошна, 100 мл. олії.

  • Ягоди помити і обсушити, нарізати тонкими скибочками.
  • Білок збити з цукром, ваніліном, додати його в сир. Сюди ж всипати манну крупу і масу добре перемішати.
  • Сформувати кульки невеликого розміру, приплюснути, покласти 1 або 2 скибочки полуниці і сформувати сирник, щоб полуниця була всередині.
  • Сирники обваляти у борошні, посмажити на розігрітій олії з обох сторін.
  • Для соусу міксером збити сметану з цукром або цукровою пудрою.
  • Готовим соусом полити остиглі сирники.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook