Сирник “Зебра”
Форма 22 см. Основа: 200 г пісочного шоколадного печива, 50 г горіхів, 50 г масла.
Подрібнити у крихти, перемішати з розтопленим маслом. Викласти у форму застелену пергаментом, утрамбувати склянкою, зробивши бортики, поставити в холодильник.
Сирна маса: 800 г сиру, 150 г сметани, 5 яєць, 1 п. ванільного пудингу (40 г), цедра 1 апельсина за бажанням, цукор за смаком.
Усе перебити блендером, розділити на 2 частини, до однієї додати цедру, а до другої – 2-3 ст. ложки какао. Виливати на основу по 2 ст. ложки білої сирної маси, а на неї – 2 ст. ложки коричневої. Так чергувати, поки вся сирна маса закінчиться. Випікати при 150 ОС 1 год. Коли охолоне, на ніч поставити у холодильник.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 175