Сирник із вишневим кремом

Хочете приготувати незвичайний сирник? Тоді цей рецепт - це те, що вам треба! Він дуже смачний і красивий!

Сирник із вишневим кремом

Форма 24Х34 см. Тісто: 100 г маргарину або масла, 2,5-3 скл. борошна, 2 ст. ложки какао, 3 жовтки, 1 скл. цукру, 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка розпушувача.

Замісити тісто, викласти у форму застелену пергаментом, сформувати високі бортики, поставити в холодильник.

Пудингова маса: 2 п. вишневого пудингу (краще польського Budyn, дає гарний колір), 5 ст. ложок цукру, 600 мл молока.

Заварити пудинг згідно з інструкцією у 600 мл молока з цукром, гарячим вилити на охолоджений сирий корж, охолодити.

Сир: 800-900 г сиру (змеленого), 3 яйця, 3 білки, 200 г цукру, 100 г масла, 2 ст. ложки крохмалю.

Для сирної маси все добре вимішати, викласти на охолоджений пудинг і випікати 1 год при 180 ОС. Охолоджений сирник полити шоколадною глазур’ю.

Рецепт і фото Оксани Новіцької

Замовити десерти у цієї господині можна тут

ТАКОЖ ВАС ЗАЦІКАВИТЬ:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook