Сирник із вишневим кремом
Форма 24Х34 см. Тісто: 100 г маргарину або масла, 2,5-3 скл. борошна, 2 ст. ложки какао, 3 жовтки, 1 скл. цукру, 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка розпушувача.
Замісити тісто, викласти у форму застелену пергаментом, сформувати високі бортики, поставити в холодильник.
Пудингова маса: 2 п. вишневого пудингу (краще польського Budyn, дає гарний колір), 5 ст. ложок цукру, 600 мл молока.
Заварити пудинг згідно з інструкцією у 600 мл молока з цукром, гарячим вилити на охолоджений сирий корж, охолодити.
Сир: 800-900 г сиру (змеленого), 3 яйця, 3 білки, 200 г цукру, 100 г масла, 2 ст. ложки крохмалю.
Для сирної маси все добре вимішати, викласти на охолоджений пудинг і випікати 1 год при 180 ОС. Охолоджений сирник полити шоколадною глазур’ю.
Рецепт і фото Оксани Новіцької
Замовити десерти у цієї господині можна тут
ТАКОЖ ВАС ЗАЦІКАВИТЬ:
- Сирник “Вишиванка”. Улюблений десерт у нашій сім’ї. У цьому десерті усе те, що любить моя сім’я: сир, мак, вишні, тонесенькі коржі і ніжний заварний крем. Ми його завжди печемо на свята, бо дуже смачний!
- Сирник “Квіти України”. Сирник може бути розкішним десертом! Особливо, коли він такий – з маковим коржем, курагою і вишнями під меренгою та ніжним заварним кремом.