Сирний кекс із кокосом – високий та пухкий
200 г борошна, 100 г крохмалю, 100 г кокосової стружки, 2 ч. ложки розпушувача, 4 яйця, 150 г цукру, 100 г масла, 250 г домашнього жирного сиру, 1 ч. ложка ванільного або лимонного екстракту (я давала ванільний цукор), цедра лимона.
Для глазурі: 1 скл. цукрової пудри, 1 ст. ложка рому, 3-4 ст. ложки окропу, цедра лимона (все разом вимішати перед самим нанесенням).
Борошно, крохмаль, кокосову стружку, цукор і розпушувач змішати у глибокій мисці. Сир перемолоти і додати до сухих інгредієнтів. Яйця збити з розтопленим маслом, додати екстракт та цедру та влити до решти інгредієнтів, збити все разом до однорідної консистенції. Пекти 50 хв при 170 ОС.
Коли остигне, змазати глазур’ю та посипати цедрою.
Рецепт і фото Лесі Сенько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25