М’ясо-ковбаси – це не те. Хочеться чогось особливого… Тоді я дістаю цей рецепт і печу сирно-м’ясний рулет.
Сирно-м’ясний рулет
200 г твердого сиру, 7 яєць, 5 ст. ложок манки, 1 п. майонезу. Начинка: 400 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець.
- Яйця збити, додати майонез, манку, тертий сир.
- Вилити масу на деко, застелене пергаментом. Пекти в духовці 10–15 хв.
- Фарш: цибулю порізати кубиками і підсмажити на олії. Змішати з фаршем, посолити і поперчити.
- Спечений корж витягнути з духовки, рівномірно викласти на нього фарш і згорнути рулетом. Добре допомагати собі при скручуванні папером.
- Обгорнути рулет пергаментом і запікати в духовці 40 хв при 180 ºС.
- Дістати і поставити під легкий прес до охолодження.
Post Views: 90