Грильяж нашвидкуруч – не для слабких зубів, але дуже смачно!

Грильяж - дуже смачні ласощі з горіхів у хрумкій карамелі. Готується на раз-два, тільки зубки треба берегти!
Захотілось чогось солодкого і нашвидкуруч, тому я забабахала грильяж. Для когось це буде новинкою, а для когось, можливо, нагадає про таку просту і смачну смакоту. Не для слабких зубів, але це суперовий десерт!

Грильяж

  • 1 скл. цукру, горіхи подрібнені, насіння сезаму, повітряний рис.
Склянку цукру розтопити в каструлі до карамелі (це десь хвилин 10 на середньому вогні). У готову карамель кинути горіхи подрібнені, насіння сезаму, повітряний рис – на свій смак. Швидко перемішати і викласти на силіконову форму або поверхню, трішки прим’яти і дати охолонути. Порізати – смачного! Бережіть зуби, бо це дуже смачно!
А кава до грильяжу у мене теж смачна і проста: пакетик розчинної кави + ложка цукру + трішки води – збити на піну. У кружку налити гаряче молоко, зверху викласти піну з кави.
Рецепт і фото Вікторії Шуклін

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook