Одразу скажу: це не просто запіканка, а повноцінний вишуканий десерт! Сирно-гарбузова “Зебра”- ніжна, повітряна і дуже смачна! Щоб зробити ще цікавіший смак запіканки, до сиру можна додати кокосову стружку або мак, а в гарбуз – мускатний горіх, корицю або цедру апельсина чи лимона.
Сирно-гарбузова запіканка “Зебра”
- Форма – 20-21 см.
- Сирна маса: 500 г сиру, 2-3 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки цукру, 1,5 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 2 яйця, 10 г ванільного цукру, цедра 1 апельсина.
- Гарбузова маса: 500 г запеченого гарбуза (або протушкованого під кришкою з невеликою кількістю води), цукор за смаком, 2 яйця, 1 ст. ложка крохмалю, прянощі та цедра.
- Сирник “Зебра”. В основі не тісто, а печиво
- “Зебра” на склянці кефіру. Збережіть рецепт – потім сто разів подякуєте!