Сирні кульки – чудова закуска на святковий стіл. Завдяки паніровці вони різні на вигляд і на смак. Рекомендуємо приготувати!
Сирні кульки
- 200 г кисломолочного пастоподібного сиру, 100 г плавленого сиру, 150-200 г твердого сиру, 1-2 ст. ложки майонезу, 2 зубці часнику, сіль.
- Для начинки: горіх, оливки, копчена шинка тощо.
- Для панірування: солодка паприка, кунжут, посічені горіхи, мак, кокосова стружка, посічений кріп (заздалегідь помити і добре висушити серветками від води).
Кисломолочний сир змолоти блендером, твердий – потерти на найдрібнішу тертку, плавлений потерти крупно. Усе перемішати, додавши інші складники. Майонезом регулювати густину: має добре формуватися кулька, не розпадатися.
Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, поклавши всередину начинку (я клала кубик копченого курячого філе – було дуже смачно). У блюдця насипати різну паніровку, обваляти кульки. Поставити у холодильник на кілька годин.
Рецепт і фото Інни Семенюк
Спробуйте також приготувати інші закуски на святковий стіл:
Post Views: 77