Сирне печиво
100 г домашнього сиру, 100 г охолодженого масла, 20 г ванільного цукру, 150 г борошна, цукор або ванільний цукор для присипання.
З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто ( можна з допомогою блендера). Поставити тісто у холодильник на 2-3 год, можна і на ніч. Розкотити тісто на посипаній борошном поверхні (товщиною 3-4 мм), вирізати кружечки (діаметром 6-7 см). Одну сторону кружечка добре засипати цукром, скласти навпіл, а далі ще раз навпіл, щоб утворився трикутник. Верхню сторону трикутника теж присипати цукром та викласти тістечко на змащений пергамент. Духовку попередньо розігріти. Випікати тістечка на середньому рівні при 180 ОС 25-30 хв.
У продажу є цукор з домішками кориці, імбиру, лимону… Чудовий варіант для посипки печива.
Рецепт і фото Надії Бутин
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30