Паска з сиром без дріжджів

Ця паска з сиром. Вона смачна, пухка і ароматна. А готувати її зовсім нескладно.

Паска з сиром

1 кг сиру, 1 кг борошна, 15 яєць, 0,5 кг масла, 0,3 кг родзинок, 1,5 кг цукру, 50 г коньяку, щоб погасити соду, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка солі.

Масло розім’яти, яйця збити з цукром. Усі інгредієнти з’єднати. Викласти у форми. Пекти 30-40 хвилин при 180 градусах. Для цілої порції виходить 32 формочки паперові діаметром 70 мм.

Рецепт і фото: Ольга Михалева

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook