Сира аджика з хроном, перцем і часником. Прекрасно зберігається всю зиму!

Не люблю я вареної аджики - користі у ній нуль! А от сира - інша справа: вона зберігає весь аромат та вітаміни свіжих овочів. І дуже смачна! При цьому зберігається всю зиму без консервування.

Сира аджика з хроном

2 кг помідорів, 10 шт. болгарського перцю, 10 шт. гострого перцю, 3-4 шт. кореня хрону, 200 г часнику, 100 г оцту, 4-5 ст. ложок солі, 4 ст. ложки цукру. Можна додати пучок петрушки.

Все перемолоти на м’ясорубці, додати спеції. Зберігати в холодильнику або сухому підвалі.

Рецепт Тетяни Аскерової

Спробуйте також приготувати:

Аджика з чорнобривцями. Спочатку сміялася з рецепта, а це виявилося смачно!

Аджика з перцю. Раз спробувала – тепер готую 2-3 порції

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook