Соус зі слив до м’яса. Смачніше за будь-який кетчуп!

Хочете приготувати щось смачніше за кетчуп? Зробіть на зиму соус зі слив!

Соус зі слив до м’яса

2 кг слив, 2 шт. гострого перцю, 3 головки часнику, 1 п. приправи карі, 1 ч. ложка паприки гострої, 1 ст. ложки солі, 7-8 ст. ложок цукру.

Сливи перемолоти з перцем. Додати спеції, варити 30 хв. Розкласти у банки, стерилізувати 15 хв банки по 0,5 л.

Рецепт Галини Пронюк

Спробуйте також приготувати:

Сацебелі зі слив на зиму. Суперовий соус до м’яса!

Мій улюблений рецепт лагідного кетчупу. Готую так вже більше 15 років!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook