солоні вафлі

Солоні вафлі – рецепт для тих, хто любить похрумтіти

Простий і смачний рецепт випічки в електровафельниці! Тісто виходить еластичним, ніжним, а готові вафлі – ароматними та хрусткими. Ідеальний варіант для швидкого домашнього частування!

Домашня випічка завжди має особливий смак, адже в ній поєднується простота, натуральні інгредієнти та тепло рук, що її створюють. Цей рецепт – чудовий спосіб приготувати хрусткі вафлі без зайвих зусиль, адже все, що потрібно, – це кілька доступних продуктів та електровафельниця. Готові вафлі виходять золотистими, ароматними й ідеальними для сніданку чи перекусу. Спробуйте – і вони неодмінно стануть улюбленим частуванням у вашій родині!

Солоні вафлі

  • 125 г масла, 3 яйця, 150 г йогурту без добавок, 1 ч.л. соди (гасити оцтом), 450 г борошна (може знадобитися більше), сіль та спеції за смаком.

Перетерти масло кімнатної температури з борошном, додати спеції, яйця, йогурт і соду, гашену оцтом. Замісити тісто до еластичного стану, щоб не липло до рук. Сформувати маленькі кульки, змастити електровафельницю олією та випікати.

Рецепт і фото Лесі Риндик

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook