Соковите куряче філе у човниках з фольги
1 подвійна куряча грудка, 2 середні помідори, 100 г твердого сиру, 2 ст. ложки соєвого соусу, італійські або прованські трави, сіль, перець, 1 ст. ложка олії, фольга.
Помити філе та розрізати його на 2 частини. Висушити рушничком паперовим, щоб було сухе. Зробити 6-8 надрізів поперек (залежить від величини філе, проміжки мають бути 2 см), але не дорізаючи до низу. У мисочку влити соєвий соус та 2 ст. ложки спецій (трав), розмішати і змастити філе, обов’язково у надрізах. Посолити і поперчити. Залишити на 15 хв.
З фольги зробити човники, змастити їх всередині олією і вкласти філе. У надрізи покласти порізані кільцями помідори (можна ще по пластинці часнику, хто любить). Ще посипати трішки спеціями і поставити у розігріту духовку до 180 ОС, пекти 30 хв. Потім витягнути і притрусити тертим сиром і ще пекти 15 хв (я додавала різаний кріп поверх сиру). Орієнтуватися на свою духовку!
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
-
Печене у пергаменті куряче філе завжди виходить смачним і соковитим!
-
Тепер куряче філе варю тільки так! Виходить смачне, соковите й ідеально ріжеться!
Post Views: 70