На днях заглянула до своєї кулінарної книги, яку почала записувати ще в далекі 90-ті роки, салат з мівіни був найперший. Він був дуже популярний в ті роки. Пропоную приготувати його, простий та смачний салат до вашого столу!
Смачний салат з мівіни
- 3 п. локшини швидкого приготування, 3 яйця, 250 г вареної ковбаси, 3 маринованого огірка, 3 ст. ложки майонезу, сіль, чорний мелений перець.
Покришити на дрібні шматочки мівіну у миску, залити окропом, накрити і дати настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, злити, запарену локшину викласти у миску, в якій будете готувати салат. Нарізати кубиками: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додати до локшини. Вкінці додати сіль, перець за смаком, майонез (заправляти потрібно перед подаванням на стіл), все гарно перемішати і подаємо до столу).
Порада: додавати у салат можна все, що хочеш. У кого на що вистачить фантазії. А мівіну можна замочити не в воді, а майонезом. На пачку мівіни – маленька пачка майонезу, і на 3 години відставити, щоб набухла. Також можна додати зубець часнику.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Відео приготування салату можна переглянути тут: