Скумбрія, запечена у вершках і кефірі

Замість традиційного запікання скумбрії з морквою, цибулею чи майонезом, спробуйте варіант з вершками і кефіром і твердим сиром.

Інгредієнти:
1 кг скумбрії, 100 г вершків, 2 ст. ложки кефіру, 2-3 зубці часнику, 200 г твердого сиру, сіль.

Скумбрію порізати на шматочки ще до того, як вона розморозиться. Після цього викласти рибу в посуд для запікання, посоливши й поперчивши кожен шматочок. Змішати вершки з кефіром (можна й без кефіру) із 2-3 зубцями часнику. Залити рибу отриманою сумішшю, зверху посипати тертим сиром. Запікати в духовці протягом 25 хвилин.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook