Рибні котлети
- 400 г філе тріски або іншого, 2 ст. ложки сметани або майонезу, 1 яйце, 3 ст. ложки борошна, 1 середня цибулина, 1 морквина, 1 ч. ложка гірчиці, зелень.
- А також: сіль, перець, приправа до риби – усе за смаком (я даю ще трішки коріандр мелений, люблю його), зелень (даю кріп та зелену цибулю).
Філе нарізати грубшими шматочками, моркву натерти на середній терці, цибульку на грубшій. До філе додати яйце, сметану, змішану з гірчицею, борошно, сіль, моркву, цибульку, перець, приправи, нарізану зелень, перемішати.
Смажити на олії без запаху + трішки топленого масла, викладати ложкою.
Поради господині
- Коли перевертаєте котлети на інший бік, сковороду слід накрити кришкою, тоді котлетки соковиті.
- Моркву та цибульку можна обсмажити, тоді котлети більш калорійні.
- Якщо додаєте майонез, то гірчицю можна не давати; якщо сметану – то дати гірчицю для пікантності.
- Також можна додати нарізане листя шпинату.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також приготувати:
- Рибні котлети з консерви
- Рибні котлети, які люблять усі. Рецепт 100% сподобається!
Post Views: 31