Швидкі квашені помідори
- На 3-літрову банку помідорів: 2 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки сухої гірчиці (порошку). На дно банки листок хрону, кілька зубців часнику, кілька листочків смородини.
Щоб помідори швидше заквасилися, кожен треба кілька разів проколоти зубочисткою. Сіль, цукор і гірчицю, розколотити теплою водою до розчинення, розвести холодною водою, щоб повністю розсіл заповнив банку (загалом треба 1,3-1,5 л води). Поставити у тепле місце на три дні. На четвертий день можна їсти. Зберігати далі у погребі або холодильнику.
Рецепт Лариси Бурмакіної
Спробуйте також приготувати:
-
Квашені овочі «Город» у бочці
-
Помідори, квашені у трилітровій банці
Post Views: 271