Шоколадно-сирний пиріг
Форма 25Х25 см. Для тіста: 160 г борошна, 150 г цукру, 100 мл олії, 4 яйця, 2 ст. ложки какао, 2 ч. ложки розпушувача. Для начинки: 300 г сиру, 2 ст. ложки крохмалю, 4 ст. ложки цукру, 1 яйце, 1 п. ванільного цукру.
Спочатку всі інгредієнти додати до сиру і перебити блендером до однорідної маси. Консистенція повинна бути така, щоб легко проходила через кондитерський мішок.
Для тіста яйця з цукром збити в пишну піну. Далі додати олії і знову збити. Додати усі сухі інгредієнти і збити ще раз.
Вилити тісто у підготовлену форму, злегка постукати нею об стіл, щоб тісто рівномірно розподілити по формі, і за допомогою кондитерського мішка викласти сирну начинку поверх тіста, малюючи нею квадратики. Випікаємо при 180 °С 45 хвилин.
Рецепт і фото Оксани Копиняк. Більше рецептів цієї господині можна побачити тут.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 100