Кави – в міру
Одним з найбільш поширених продуктів до першого прийому їжі є кава, яка впливає на продуктивність. Однак нею не варто зловживати. Вся справа в тому, пояснюють експерти, що з часом наднирники, що виробляють кортизол і адреналін після вживання напою, можуть пристосовуватися до підбадьорливого ефекту кофеїну і перестають на нього реагувати.
Без пластівців і йогуртів
Також на сніданок не рекомендується їсти пластівці і йогурти. Такі продукти здатні активізувати підшлункову залозу, яка за допомогою інсуліну намагається регулювати рівень цукру в крові. В результаті вживання таких продуктів на сніданок, людина може відчувати роздратованість і втому.
Без ковбаси і сосисок
Крім того, рекомендується виключити з ранкового раціону деякі м’ясні продукти. Йдеться про сосиски, ковбаси і червоне м’ясі. Така порада пов’язана з тим, що на перетравлення такої їжі організм витрачає достатню кількість енергії. Тому не виключено, що після такого сніданку, людина буде відчувати себе втомленою.