Смачний рецепт від ТМ Makarella.
Це ідеальна страва, яка наситить та наповнить вас енергією в будь-яку пору доби.
Інгредієнти:
• 200 г макаронів спіраль ТМ Makarella
• 2 столові ложки морської солі
Для соусу
• ¾ чашки оливкової олії
• сік з 3 лимонів (трохи більше ½ чашки)
• 2-3 зубчики часнику (подрібнений)
• 1 столова ложка кропу
• 2 чайної ложки солі
• 2 середні огірки ( очищені, розрізані на половину)
• 5 помідорів черрі(розрізати навпіл)
• 100 г цілих маслин (осушених)
• ¾ чашки червоної цибулі (нарізати невеликими смужками)
• 1 солодкий болгарський перець (нарізати кільцями)
• брокколі (1 суцвіття)
• 1 пучок спаржі (розрізати пагони на три частини)
Приготування:
1. Приготувати макарони спіраль ТМ Makarella до стану аль денте(- 2-3 хвилини до вказаного терміну), дотримуючись інструкції на упаковці і кип’ятіння в сильно підсоленій
воді.
2. Промити і нарізати брокколі на суцвіття. Викласти в друшляк і поставити на киплячу каструлю з водою для макаронів.
3. Готуємо соус. Вилити оливкову олію у велику миску. Збити лимонний сік до емульгування. Додати часник і сіль. Добре перемішати.
4. Помити і порізати спаржу, переконатися, що відрізали жорсткі кінці. В каструлі закип’ятити воду. Після закипання вимкнути вогонь і додати спаржу. Нехай побуде в
гарячій воді протягом 2-4 хвилин або до бажаного ступеня готовності. Час буде змінюватися в залежності від товщини пагонів. Злити воду і додати спаржу в соус.
5. Підготуйте холодні овочі (огірки, помідори, цибуля, оливки).
6. Після того, як макарони приготуються, охолодити їх, додати в соус, добре перемішати.
Смачного!