Салат з ківі
2 великих ківі (можна бути твердим), 0,5 головки пекінської капусти, 1 маленька фіолетова цибулина (я взяла звичайну), 1 жменя соняшникового насіння (в мене гарбузове). Заправка: 1 ч. ложка рідкого меду, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ч. ложка гірчиці пастоподібної, 4 ст. ложки олії оливкової або соняшникової, 1 зубець часнику, сіль, приправи за бажанням.
Усі складові заправки з’єднати і додати цибулю порізану півмісяцем. Перемішати і залишаємо на 5 хв. Пекінську капусту нарізати не надто дрібно. Ківі почистити і нарізати півмісяцем. Насіння лущене трішки підсмажити на сухій сковороді. Усі складові з’єднати і заправити заправкою.
Рецепт Тані Козак, готувала і фотографувала Оксана Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 122