Салат з броколі, зеленим горошком і курячим філе
150 г курячого філе, 150 г замороженого або консервованого горошку, 150–200 г броколі, 100 г бринзи, 10–12 оливок без кісточок, пучок листкового салату, спеції, 3 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці у зернах, сіль, зелень.
- Філе відварити в підсоленій воді до готовності й остудити в бульйоні, розібрати на суцвіття.
- Зварити заморожений горошок, відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Охолоджений відразу після відварювання горошок не втрачає свій колір.
- Філе порізати шматочками, салат порвати або порізати.
- Додати зелений горошок, броколі й оливки. Посолити і посипати спеціями.
- Для заправки змішати сметану з гірчицею. Заправити салат і перемішати.