Салат “Варя гуцульська”
- 500 г буряку, 150 г чорносливу, 100-125 г квасолі, 150 г квашеної капусти, 1 цибулина, 4 ст. л. олії, сіль, перець за смаком.
Квасолю замочити в холодній воді на 8 годин, потім злити воду, залити свіжою і варити до готовності. Буряк запікати у фользі або відварити до м’якості.
Чорнослив залити кип’ятком, залишити на 15 хвилин, потім воду злити. Нарізати буряк і чорнослив дрібним кубиком, цибулю — півкільцями.
У мисці з’єднати буряк, чорнослив, цибулю, квашену капусту та відварену квасолю, добре перемішати. Заправити рослинною олією, посолити і поперчити за смаком, знову перемішати. Салат «Варя гуцульська» готовий до подачі.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також приготувати:
- Дивовижно смачний салат з печінкою, грибами і чорносливом (без майонезу!)
- Салати з куркою (вареною, копченою і смаженою) та різними заправками. 25 найкращих рецептів
Post Views: 115