Салат “Млинцевий”
- 3 копчені курячі стегна, 400 мл печериць маринованих, майонез, часник, сіль, перець мелений.
- Млинці: 3 яйця, 3 ст. ложки сметани, 3 ч. ложки борошна, сіль, пучок кропу.
Посмажимо 3 млинці: збити яйця, сметану, борошно, трошки солі, порізаний кріп. Краще кожне яйце окремо збивати і смажити.
Холодні млинці порізати соломкою, додати грубо порізані печериці, соломкою порізані стегна, майонез, 1-2 зубці видушеного часнику, сіль, перець мелений.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Салат “Для дівчат” з млинцями
- Салат «Кучерявий». Простий і смачний
Post Views: 117