Салат “Грибна поляна” подобається всім гостям!

Цей салат - хіт на святковому столі. І на вигляд, і на смак чудовий! Гості від нього просто у захваті, а мені подобається тим, що готувати просто.

Салат “Грибна поляна”

Гриби мариновані, 200 г ковбаси, 100 г сиру твердого, 3 яйця, 2 картоплини, майонез, кріп, зелена цибуля.
Картоплю і яйця відварити. Миску з плоским дном застелити харчовою плівкою – так буде зручніше перевертати салат. На дно викласти мариновані печериці капелюшками вниз. Дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, розкласти зверху на печериці. Ковбасу нарізати дрібними шматочками і викласти наступним шаром. Зверху покрити сіточкою майонезу.
Твердий сир натерти дрібно і викласти наступним шаром. Яйця порізати кубиками (або натерти і викласти наступним шаром. Зверху змастити сіточкою майонезу. Картоплю натерти, викласти останнім шаром і змастити майонезом. Накрити все плоскою тарілкою і акуратно перевернути миску з салатом, щоб гриби виявилися зверху. Прикрасити зеленню на свій смак.
Рецепт і фото Надії Тимків

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook