Смачний рецепт від ТМ Makarella
Інгредієнти:
• 200 г макаронів спіраль ТМ Makarella, приготованих аль денте і осушених
• помідори чері, розрізати навпіл
• 100 г пакет сиру “Моцарелла міні”
• 1/2 чашки свіжого нарізаного базиліка
• 1/4 чашки соусу песто
• 3 столові ложки оливкової олії
• 2 столові ложки бальзамічного оцту
• сіль і перець за смаком
Для соусу: базилік – 2 пучки, петрушка – 1 пучок, сир “Пармезан” (можна замінити будь-яким твердим сиром) – 70-80 г, кедрові горішки – 2 столові ложки, часник – 3-4 зубчики, оливкова або рослинна олія – 100-120 мл, сіль
Приготування:
1. Макарони спіраль ТМ Makarella відварити згідно інструкції на упаковці. Злити воду і охолодити макаронні вироби.
2. Приготувати соус песто: усі інгредієнти змішати у блендері. Детальніший рецепт тут https://www.facebook.com/makarella/
3. У великій мисці змішайте всі інгредієнти і добре перемішайте. Салат готовий!