Салат “Ананас”. Я його обожнюю і завжди готую на святковий стіл!

Цей салат – безпрограшний варіант для святкового столу. Продукти – прості і доступні, приготування – швидке, вигляд – цікавий, смак – усім подобається!

Салат “Ананас”

1 варене куряче філе, 150-200 г твердого сиру, 1 б. консервованих ананасів, 100-150 г волоських горіхів, 150 г майонезу (можна додати зубець часнику для легкого аромату).

На тарілці зробити сітку з майонезу, покласти порізане кибиками філе, ітку майонезу, кубики ананасів, сітку майонезу, терті яйця, сітка з майонезу, тертий сир. Прикрасити горіхами і зеленню, надавши вигляд ананаса. Або зробити решітку з майонезу і в лунки покласти по горіху.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook