Рисова лапша фунчоза з куркою та овочами

Колись підгледіла цей рецепт у Гоар, зробила і... переписала в записник, бо страва так припала до душі моїм хлопцям, що готую її постійно.

Рисова лапша фунчоза

300 г рисової лапші, 2 курячі філе, 1 баклажан, 2 солодких перці, оливкова олія, соєвий соус, спеції.

Куряче філе помити, просушити паперовими рушниками, порізати смужками і підсмажити в невеликій кількості олії до готовності (після того, як випарується волога на невеликому вогні до легкого зарум‘янення; не пересушити). Перекласти готову курятини в миску. Так само підсмажити порізаний смужками баклажан, перекласти до курки. Далі перець, порізаний смужками. Нічого солити не потрібно, адже додається соєвий соус.

Залити фунчозу окропом і дати настоятися 3-5 хв., промити холодною водою. Поставити на вогонь глибоку сковорідку, викласти туди приготовані курку і овочі, додати соєвий соус, приправи (паприка, перець, карі, куркума). Тушкувати все разом на малому вогні, помішуючи, кілька хвилин, додати промиту фунчозу, гарно все з‘єднати, накрити кришкою і зняти з плити на 5-10 хв.

Готувала і фотографувала Viktoriya Isayenko

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook