Рулет за 7 хвилин
- Об’єм склянки – 250 мл. Форма – 40Х40 см. 3 яйця, 0,5 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 1 скл. борошна, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом). Крем будь-який або повидло.
Всі інгредієнти швидко збити міксером та випікати 5-7 хв при 180 ОС. Я печу у формі з духовки від газової плитки 40Х40 см, виходить тонкий і не ламається! Випекти на змащеному олією пергамент. Коли спікся корж, я накриваю його харчовою плівкою, перевертаю і відразу згортаю та даю остити. Можна накривати вологим рушником або іншим аркушем пергаменту. Начинка може бути будь-якою: банани+ згущонка, ваше улюблене варення чи крем. Відкрию секретик: якщо для перемазування використовую крем з вишнею, то обов’язково перед цим охолоджений корж просочую трішки коньяком. В результаті чудовий аромат та смак!
Рецепт і фото Ольги Анатоліївни
Читайте також:
Post Views: 32