Рулет з рульки в мультиварці

Рецепт паличка-виручалочка напередодні свята. Із тарілки розбирають на один-два!

Інгредієнти:

1,4 кг рульки, 3 лаврових листки, 2 цибулини, 3 зубці часнику, перець, сіль. 

Замочити рульку на 30 хв у холодній воді, ретельно пошкрябати ножем, промити. Надрізати по всій довжині й вирізати кістку. Трохи відбити, посолити, поперчити, додати пропущений через прес часник. Туго згорнути пласт рулетом, замотати міцною ниткою. Покласти мінімум на ніч у холодильник. Можна обгорнути харчовою плікою або пергаментним папером, наколовши виделкою у багатьох місцях. У чашу мультиварки покласти жменю промитого цибулиння, лавровий лист, цибулини, сіль, зверху покласти рулет і налити воду, щоб покрила. Обрати режим тушкування – 2 год 30 хв. Дістати рулет, дати охолонути, покласти в холодильник на 2 год, відтак вийняти нитки. Можна варити рульку в каструлі: залити окропом і далі варити за температури 80 °С близько двох годин (вода не має кипіти).

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook