Рулет “Рожевий фламінго”
- Форма 29Х33 см.
- Для тіста: 4 яйця, 4 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки борошна, 0,5 ч. ложки розпушувача, 1 п. пачка вишневого киселю (40 г).
- Крем: сметана+пудра+варення зі смородини (можете додати начинку на свій смак).
Яйця добре збити цукром, борошно змішати з розпушувачем і додати в яєчну суміш, збити і додати ще киселю. Перемішати. Випікати при 180 градусах приблизно 15 хв (орієнтуватися на свою духовку).
Готовий рулет скрутити гарячим разом із пергаментом і залишити до повного охолодження. Потім розкрутити і змастити кремом, знову скрутити. Поставити на кілька годин у холодильник.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також інші перевірені рецепти бісквітних рулетів:
- Бісквітний рулет, що випікається разом з начинкою
- Шоколадний рулет за мотивами “Ферреро Роше”
Post Views: 29