Рогалики на олії (дріжджове тісто, якому не треба сходити)

Хочете приготувати щось до чаю, але не маєте часу чекати, доки зійде дріжджове тісто? Приготуйте рогалики за цим рецептом: можна замісити тісто й одразу пекти! Виходить багато смачних рогаликів!

Тісто для рогаликів готую на олії. Дуже вдалий рецепт! Рогалики на олії дуже смачні, а з тістом мінімум мороки: замісив – і можна одразу формувати і пекти!

Рогалики на олії

  • 1 скл. олії, 1 скл. води , 100 г дріжджів, 1 ст. ложка цукру, борошно (скільки вбере тісто).

У теплій воді з цукром розчинити дріжджі, додати олію, борошно, замісити. Тісту не давати підходити, а відразу формувати рогалики. Тісто повинно добре розкачуватись. Порізати трикутниками, викласти варення. Рогалик вмочити в цукор (якщо готуєте пісний варіант – яйцем не не змащувати). Пекти 20-25 хв при 180 ОС.

Рецепт Олени Купчишеної

Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook