Равлики з ковбасою і сиром
- Для тіста: 200 мл молока, 150 г кефіру, 25 г свіжих дріжджів або 11 г сухих, 2 яйця, 50 мл олії, по 1 ст. ложці цукру і солі, борошно.
- Замість дріжджового тіста можна використати куповане листково-дріжджове (у такому разі після формування дати трохи підрости).
- Для начинки: томатна паста, по 200 г ковбаси і сиру.
Замісити м’яке тісто, залишити сходити на 40 хв. Розділити на дві частини, кожну розкотити тонким пластом, змастити томатною пастою, посипати тертим сиром, покласти тонко порізану ковбасу, згорнути рулетом. Порізати шматочками, викласти на вистелене пергаментом деко. Не дозволяти їм рости після формування, поставити деко в холодну духовку й увімкнути на 200 °С. Випікати до готовності.
Радимо також приготувати
- Пиріжки з капустою: на воді, на молоці, на кисляку, заварні і без тіста
- Смажені пиріжки з цибулевого тіста. Смачні і пухкі, як базарні
Post Views: 566