Тісто: 300 г борошна, 2 жовтки, 4 ст. ложки молока, 100 г дріжджів, 200 г масла, сіль за смаком
Фарш: 350 г яловичого фаршу, 1 яйце, 4 ст. ложки сметани, 2 цибулини, 1 зубчик часнику, 1 ложка олії, 2 жовтки, пучок петрушки, сіль, перець за смаком
Щоб зробити тісто, треба в теплому молоці розчинити дріжджі, додати жовтки, масло і сіль. Поволі додавати муку й вимішувати. Тісто загорнути у фольгу і поставити у холодильник на цілу ніч.
Цибулю нарізати кубиками, часник вичавити часникодавкою. На олії підсмажити спочатку цибулю, а потім додати часник і фарш. Смажити близько 10 хвилин. Зняти з вогню фарш і додати до нього 1 яйце, 1 жовток, сметану та порізану петрушку.
Тісто розкачати на чотири коржі. На кожен покласти порцію начинки, скласти навпіл і зліпити кінці. Перед тим, як запікати, змастити пиріжки жовтком, що залишився. Пекти в духовці близько 20 хвилин при температурі 200°C.