Пиріжки з лівером
Тісто: 400-450 г борошна, 1 ст. ложка олія, неповна склянка (250 мл) води, 0,5 ч. ложки солі, 2 ст. ложки крохмалю.
У борошно додати сіль і 0,5 скл. окропу. Розмішати все виделкою. Додаємо 1/3 скл. холодної води і олію. Додати борошно і замісити тісто. Крохмаль у тісто не йде, тільки для підсипання при розкочуванні. Покласти в холодильник, накривши плівкою, на 1 год (у мене стояло довше). Начинка в мене – відварені, а потім смажені з цибулею легені. Робочу поверхню посипати крохмалем, розкотити тоненько і вирізати кружки. Покласти начинку і защипати як вареник. Смажити з двох сторін на олії, кладучи швом до низу.
Рецепт Вероніки Степанченко, готувала і фотографувала Оксана Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 40