Пиріг з вишнями у своєму соку. Смачний, пісний і пишний!

Якщо маєте вишні у своєму соку, обов'язково приготуйте цей пиріг! Виходить дуже смачний (хоч він без яєць, масла та сметани), готується швидко і виростає високий!

Пісний пиріг з вишнями

0,5 л чаю або кави, 1 ст. ложка меду, 2 ст. ложки олії, 4 скл. борошна, 0,5-літрова банка вишень у своєму соку (сік не зливати!), 2 ч. ложки соди (оцтом не гасити!).

Заварити 0,5 л чаю або кави на ваш смак, дати трошки охолонути. Додати туди 1 ст. ложку меду, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки олії, 4 скл. борошна, добре розколотими. Потім в окрему посудину вилити 0,5-літрову банку вишень у власному соку (сік не зливати!), додати 2 ч. ложки соди, перемішати і залишити на 5 хв (воно буде шуміти, пінитися, на колір стане синім), тоді з’єднати вишні з тістом, добре розмішати. Вилити на велике деко, застелене пекарським папером, пекти при 180 ОС близько 40 хв. Виходить дуже смачно, швидко і корж високий виростає.

Рецепт Катерини Фалінської

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook