Маєте проблеми з печінкою? Запасайтеся лисичками

Лисички містять особливу речовину, яку не зносять жучки, черв'ячки і навіть гельмінти всіх видів. Тому ці гриби ніколи не бувають червиві. А завдяки цій речовині, ще й корисні для здоров'я. Ось як потрібно вживати лисички...
Лисички ніколи не бувають червивими. Все дуже просто, ці гриби містять речовину хіноманнозу, яку не переносять жучки, черв’ячки і навіть гельмінти всіх видів. Речовина ця примхлива, теплову обробку не виносить, руйнується при температурі 50 градусів.  Для лікувальних цілей лисички потрібно вживати у вигляді сухого порошку, в капсулах або настоянці на горілці чи вині, радить народний цілитель Віктор Бабій. 
Лисичи мають протипухлинну та імуностимулювальну дію, допомагають при запальних захворюваннях, а вітаміну А в них у кілька разів більше, ніж у моркві. 
Хіноманноза в лисички – абсолютно натуральна речовина, що не викликає побічних дій і знищує паразитів і їх яйця. Друга активна речовина лисичок – ергостерол, яка ефективно впливає на ферменти печінки, її застосовують при очищенні печінки. Траметоноліновая кислота успішно діє на віруси гепатиту.
Настоянка: 1 ст. ложку висушених і подрібнених в порошок лисичок залити 200 мл горілки. Настоювати 10 днів, щодня помішуючи. Не фільтрувати, перед вживанням збовтати й пити з осадом.
При паразитарних інвазіях – по 2 ч. ложці ввечері перед сном протягом 20 днів.
При захворюваннях печінки (ожирінні, гемангіомі, цирозі), підшлункової залози – по 1 ч. ложці щодня ввечері 3-4 місяці.
При гепатиті – по 1 ч. ложці вранці і ввечері протягом 4 місяців.
Для очищення печінки – по 2 ч. ложці ввечері 15 днів.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook