Шоколадні капкейки
- 100 г масла (м’якого), 120 г цукру, 2 яйця, 2 ст. л. сметани, 25 г какао, 1 ч. ложка розпушувача, 125 г борошна.
100 г масла м’якого збити з 120 г цукру, потім по одному додати 2 яйця та 2 ст. л. сметани, збити, додати какао, 1 ч. л. розпушувача і 125 г борошна. Змішати какао з борошном і розпушувачем, додати до маси і збити все на малих обертах.
Пекти капкейки в паперових та силіконових формах. Пекти в розігрітій духовці при 180°С десь 20-30 хвилин, дивитись по духовці.
Охолоджені кексики прикрасити сирним кремом:
- 300 г масла, 400 г домашнього сиру, 100 г цукрової пудри, ваніль.
Сир з пудрою і ваніллю збити блендером, тоді додати збите масло і збивати на низьких оборотах до пухкої маси.
Рецепт і фото Оксани Жидко-Дмитровської
Радимо також приготувати капкейки за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Капкейки з неймовірним кремом, схожим на шоколадне морозиво
- Капкейки з сирним кремом і вишнями. Простий рецепт
Post Views: 217