Пляцок “Капучино” з сиром
- Форма 22Х36 см.
- Тісто: 4 яйця, 1 скл. цукру, 6 ст. ложок води, 1 ст. ложка капучино, 1 ст. ложка какао, 1,5 скл. борошна, 1 ч. ложка розпушувача.
Яйця збити з цукром, додати воду, какао, капучино. Тоді борошно і розпушувач. Розділити тісто навпіл, секти 2 коржі.
- Сирний корж: 1 кг сиру (змолоти, 1 скл. цукру), 5 яєць, 1 пудинг ванільний, родзинки.
Пекти на пергаменті 50-60 хвилин при 180 градусах.
Крем: 0.5 л молока, 1 п. пудингу, 2 ст. ложки капучино, 1 скл. цукру, 0,5 кг масла.
Із молока, цукру, капучино і пудингу приготувати пудинг згідно з рецептом на упаковці. Накрити плівкою впритул, залишити охолонути до кімнатної температури. М’яке масло збити міксером кілька хвилин до побіління. По ложці ввести пудинг.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також приготувати інші торти зі смаком капучино за перевіреними рецептами від господинь:
- Дуже простий торт “Ніжність” з ароматом капучино, горіхами і медовими коржами
- Пляцок “Капучино” з кокосовим коржем і кремом з кавовим ароматом
Post Views: 40