помідори мариновані з чорнобривцями на зиму

Помідори мариновані з чорнобривцями. Хто їх у мене скуштував, тепер тільки так консервує!

Для мене теж колись була дивина: як це - помідори з чорнобривцями? Але спробувала приготувати і вже років з 10 так роблю! Дуже смачні виходять, ароматні! Чудовий рецепт маринованих помідорів!

Ви не знаєте, що таке смачні помідори, якщо ви не куштували помідорів, маринованих з чорнобривцями! І не треба робити великі очі або фукати, краще приготуйте бодай баночку такої консервації на пробу. Тільки раджу одразу зберегти цей рецепт. Бо потім шкодуватимете, що замаринували так мало і будете шукати рецепт. Бо помідори з чорнобривцями на зиму – це не тільки незвичайно, а й смачно!

Помідори мариновані з чорнобривцями

  • На 3-літрову банку помідорів: 1 ст. ложка з чубком солі, 1 скл. цукру (200 мл, це не багато!), 100 мл оцту. Приправи: базилік або чорнобривці (по 5 квіток на 3-літрову банку), петрушка, часник.

Залити помідори маринадом, стерилізувати 1,5-літрові банки 5-7 хв, не більше. Закрутити.

Рецепт Оксани Сизухіної

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook