Польський або “голий” борщ
Бульйон, морква, цибуля, буряк.
У бульйон, де варилось м’ясо, додати лавровий листок, перець горошком, цілу цибулину, корінь петрушки. Окремо на сковороді стушкувати до готовності цибулю кубиками, додати моркву соломкою, буряк соломкою. Підсолити, ще додати 1 ст. ложку цукру і тушкувати до готовності. Під кінець додати 1 ст. ложку пасти томатної і оцту до смаку. В мене люблять квасненький (кислуватий) борщ, тому даю досить, ви дайте на свій смак, або не давайте. Закинути все у бульйон, додати, якщо треба, сіль, перець, посипати зеленню.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 40