Надати десертам апельсинового смаку та аромату можна різними способами:
- Додати у тісто перемелений апельсин, цедру або апельсинові цукати.
- Просочити бісквітні коржі апельсиновим лікером.
- Додати цедру або у сирники або кекси.
- Покласти цукати з апельсинових чи мандаринових шкірок (як їх приготувати, читайте тут) у начинку рогаликів або тістечок.
- А якщо хочете приготувати торт, то цитрусової нотки йому додасть апельсиновий курд або компоте.
- Зверху торт можна покрити тонким шаром желе зі шматочками апельсинів.
- Скибочки апельсинів (свіжі або висушені) можна використати у ролі декору для торта.
Зауважте, що смак апельсинів чудово поєднується із шоколадом. До вашої уваги ми пропонуємо чотири перевірені і дуже смачні рецепти тортів, які мають апельсиновий смак.
Post Views: 27