По-зимовому смачно! Чотири рецепти апельсинових тортів

Зима - пора апельсинів та десертів з апельсиновим смаком. Тому до вашої уваги пропонуємо чотири перевірені і дуже смачні рецепти тортів з додаванням апельсинів. 
Надати десертам апельсинового смаку та аромату можна різними способами:
  • Додати у тісто перемелений апельсин, цедру або апельсинові цукати.
  • Просочити бісквітні коржі апельсиновим лікером.
  • Додати цедру або у сирники або кекси.
  • Покласти цукати з апельсинових чи мандаринових шкірок (як їх приготувати, читайте тут) у начинку рогаликів або тістечок.
  • А якщо хочете приготувати торт, то цитрусової нотки йому додасть апельсиновий курд або компоте.
  • Зверху торт можна покрити тонким шаром желе зі шматочками апельсинів.
  • Скибочки апельсинів (свіжі або висушені) можна використати у ролі декору для торта.

Зауважте, що смак апельсинів чудово поєднується із шоколадом. До вашої уваги ми пропонуємо чотири перевірені і дуже смачні рецепти тортів, які мають апельсиновий смак.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook