Плавлений сир із грибами та зеленню
200 г печериць, 2 яйця, по 1 ч. ложці солі і соди (без чубка!), 500 г жирного домашнього сиру, по 3 ст. ложки олії та жирної сметани (або масла – буде густішим), петрушка (або кріп, зелень часнику), перець.
- Печериці порізати тонкими пластинами, обсмажити на олії (або маслі), посолити, поперчити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно посікти.
- У миску викласти сир і яйця, сіль і соду, сметану (або масло). Добре змішати і перемолоти блендером.
- Поставити на водяну баню, варити помішуючи 15 хв. Маса розплавиться і стане однорідною.
- Зняти з вогню і додати печериці, зелень петрушки (або кріп, зелень часнику).
- Перемішати і розлити у баночки. Густішає у холодильнику.
Post Views: 34