Пісочне печиво з шоколадом
90 г маргарину, 25 г цукрової пудри, 1 п. ванільного цукру, 75 г борошна, 35 г крохмалю кукурудзяного, дрібка солі, 3 г розпушувача. По 50 г білого і молочного шоколаду для прикрашання.
Маргарин перетерти з пудрою до пишної маси. Додати ванілін та сіль, перемішати ретельно. Крохмаль, розпушувач та борошно просіяти та замісити тісто. Через кондитерський мішок видавити пальчики, можна з фігурною насадкою та пекти при температурі 180 ОС 13-15 хв. Охолодити та полити розтопленим шоколадом. Я розтоплювала в окремих мішечках на паровій бані.
Рецепт і фото Іри Литвицької-Фурки
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 65