печиво

Пісочне печиво, яке тане у роті (секрет – у варених жовтках))

Таке печиво вдається надзвичайно смачним, дійсно тане у роті! А якщо покласти його у красиву коробочку - воно буде чудовим варіантом для подарунка на свято.

Пісочне печиво

  • 3 варені жовтки, 1,5 скл. борошна, 100 г цукрової пудри, 150 г масла або маргарину, 1 с. ложка сметани, 1 ч. ложка соди, дрібка солі.

Жовтки подрібнити додати сіль та сметану. Масло розтопити і додати цукрову пудру, все змішати і замісити м’яке тісто. Готове тісто викласти у кондитерський мішок з насадкою яка до вподоби. І виробити різні форми, оздобити можна чим завгодно: посипати кунжутом і льоном, кокосовою стружкою (ще не готовими), або готові посипати цукровою пудрою. Випікати 10 хв при температурі 180 градусів (але ще час залежить від величини печива).

Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також приготувати печиво за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook