Перець, маринований з медом у томатному соку. Рецепт, який випитують всі подруги і колеги

Хто їв мій перець - усі просять рецепт! Бо і перчик виходить дуже смачний, і маринад випивається весь до краплі! А ще його можна додавати у борщ або суп-харчо, така смакота виходить!

Перець, маринований з медом 

4 кг перцю, 0,5 л олії, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г солі, 50 г оцту, 1,5 кг помідорів. 

Перець розрізати, варити 10 хв в томатному соку (перекручених на м’ясорубку помідорів), додати решту інгредієнтів, проварити ще 10 хв, розкласти у стерильні банки і закрутити.

Рецепт Вікторії Слободянюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook