печиво з яблуками

Печиво з яблуками: ззовні хрустке, а всередині – ніжне

Пропоную спробувати це ароматне яблучне печиво – воно готується всього за 40 хвилин із простих інгредієнтів. Зовні хрустке, всередині ніжне, з насиченим яблучним смаком.

Печиво з яблуками

  • 300-350 г борошна, 10-12 г розпушувача, 1 велике яйце (або 2 менших), 100 г цукру, 10 г ванільного цукру, щіпка солі, 1 ч. л. кориці (за бажанням), 100 г вершкового масла (або 80 г смальцю), 400 г почищених яблук. Можна додати ізюм.


Змішати яйце з цукром, ванільним цукром, сіллю та корицею до однорідності. Додати м’яке вершкове масло, перемішати. Ввести просіяне борошно з розпушувачем, замісити густе липке тісто. Додати порізані кубиками яблука, перемішати.

Ложкою викласти тісто на деко, формуючи нерівні кульки – саме в цьому особливість печива. Ложку перед кожним викладанням змочувати у воді, щоб тісто легше відходило. Випікати при 170 °C приблизно 15-20 хв.

Рецепт і фото – Erika Oszuszki

Радимо також прочитати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook